fredag 14 december 2012

Mysfredag

Idag var det sista dagen i skolan innan Jullovet.Varit sjukt seg idag,det var en jobbig vecka....men efter skolan mötte jag upp Hikaru vid stationen och vi gick till en elbutik.Jag behövde uppdatera mitt Office paket och just nu var det iaf en kampanj på att man fick uppdatera gratis till Office 2013 när det släpps nästa år.När vi ändå var där så blev det en mycket efterlängtad vattenkokare...nu kanske man slipper spring i trappor för en kopp te.Passade på att köpa ett spel också..eller två stycken i ett samlingspack..Assassins Creed 1 o 2.Vet vad som händer på jullovet i alla fall. XD

Efter det handlade Hikaru lite grejer han behövde till sina firmafester nästa vecka...de yngre får planera allt och alla i Hikarus grupp skjuter över allt på honom...taskigt.

Kvällsmaten tog vi på vägen till stationen på en hamburgerestaurang kan man väll kalla det? Teppanyaki ställe.All mat kommer ut på gjutjärnstsllrikar och steks liksom ända fram till bordet.Helt okej faktiskt...tog varsin öl till maten också.

Sedan vi kom hem har vi bara tagit det lugnt och kollat på en Detektiv Conan film som gick på tv.Ska sova snart dock. :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar