torsdag 21 februari 2013

En nervös dag!

Dagen började med att jag tog på mig min kostym och hade uppsatsprov och intervju till en skola.Får reda på senast nästa tisdag hur det gick.Kändes sådär faktiskt efteråt.Tydligen ska det ju vara ett gott tecken men men.

Fixade lite andra ärenden idag också.Köpte linsvätska,lämnade skjortor till tvätteriet och handle lite mat hem till ikväll.Med ett litet kylskåp blir det till att handla ofta tyvärr.Ikväll blir det ungefär samma meny som vi åt igår;

inkokt aubergine,kokt pumpa,inlagda grönsaker,japansk äggomelett,grillad sparris...men idag blir det inte kyckling utan fläsk...ni kanske kan gissa vad? Tonkatsu! Egentligen brukar man äta tonkatsu innan man har prov eller annat eftersom "katsu" också kan tolkas som verbet "katsu" som betyder att vinna eller klara av något.Jag gör lite bakfram med andra ord.Till efterrätt blir det färska jorbgubbar med resterna av alla hjärtans dag chokladen och varsin skiva med rulltårta.Ja,i Japan kan man köpa rulltårta i pack om några få skivor...i det här fallet två skrivor för ungefär 8 svenska kronor.Helt okej för att vara Japan faktiskt.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar